skall man åka på semester?

undrar? skall man åka på semester? i år? hm! har man fått ihop tillräkligt med pengar? man kanske inte skall åka iår och vara hemma! då kan man ju åka runt här och där! ja? ytterligare en fråga? bara massa funderingar, men man kommer nog på vad man skall göra. ja det gör man allt löser sig!

viktiga frågor

åter igen blir man påmind om att livet är till låns för ett litet tag. en vännina till mig har fått diagnosen bröstcancer:( knappt 40 år 2 barn! vilka tankar går i hennes hjärna nu? vad har vi att klaga över? varför glädjs vi inte åt det som ÄR omkring oss. vi skall alltid glädjas och vara nöjda! skall det alltid bli/vara bättre? ja så sant så sant! det hinner man inte vara nöjd! för man skall slltid springa för att nå något mål. vilket mål igentligen. vi skall gå på högvarav men för det vi redan har inte det vi alltid tycks sträva för. vad? då? aaaa, jag hoppas vänninan övervinner denna sjukdom.

skriver ofta fel i text?

måste förklara varför jag skriver många fel i texten ibland :) jag ahr fårr en skda i ögat då bland annart jag har fel i avståndsbedömning, och eftersom jag inte har lärt mig ännu stt skriva på tangentbord utan att titta så blir det ofta fel i bokstäverna, om man tittar på tangenterna så ser man oftast att att det jag skriver fel är bosktaven jämte den det skall vara!!!!!!!så drt är ju igentligen det och så vidare...............skönhetsfel:)