Det blev lite bak :) // baked some today :)

Ja det blev en stund i köket :) allt är inte riktigt färdigt :) det har inte stelnat riktigt men kan stolt visa upp min möda utan besvär :) endast med glädje :) har gjort 2 olika kulor. Hahahaaa hur låter det??? Inte så fräscht kanske?? Hihihi de heter så i en del av benämningen :) den tredje sorten är inte runda utan abstrakta i form. Om jag skall översätta den grekiska benämningen ??? Hahaha låter det inte bra!!! De heter onormala mandlar :) så vi håller oss till abstrakta :) kan nämna att det är ganska mycket choklad i skålar och på skedar och lite till ställen!! En utav kulorna är inte klara i det sista skedet :) tryffeln måste stelna innan de formas :)
 
Yes, there was a moment in the kitchen :) everything is not quite finished :) it has not solidified, but really can proudly show off my labor effortlessly :) only with joy :) has 2 different balls. Hahahaaa how is that sounds ??? Not so fresh perhaps ?? Hihihi  one part of the name :) The third variety is not round but abstract in form. If I am to translate the Greek term ??? Hahaha it does not sound good !!! They called abnormal almonds :) so we stick to abstract :) can mention that it is pretty much chocolate in bowls and spoons and then some places else !! One of the balls have not finished the last stage :) truffle must solidify before they formed :)
 
Joy and candy to all ala Gia :)
Abstract almonds :)
 Alot of almonds :)
Chocolate little everywhere :)
Really don't know how this are called in English? ?? In Swedish they called Mozart balls??? Help it doesn't sounds right??? Oh well let's call them gia balls they are a little different anyway :)
The third tomorrow :)
Blessed evening :)
 
 

Kommentera här: