:) imorgon skall grannar komma på grill :)

Ja då har jag gjort en chescake till efterrätt :) tur att jag kom på att det är lite sent att stå i köket och upptäcka att kl. Snart är natt :) hahaha jsg sa till familjen att jag åker till Konsum försatt köpa cigaretter :) men mamma det är stängt! !! Vaaaa !!! Vad är kl. Ja snart natt ju tjollahooopp

Oj vad tankar och känslor!

Är så berörd av vad §å många människor måste vara med om i sitt liv. Nu känner jag sorg5för grekerna i Grekland. Alla dessa unga männ6som skall starta sitt liv får inte sin chans. Hur lång tid tar det att rusta upp en nation återigen :( vi som lever här ja vi kan inte förstå frustationen, rädslan sorgen. Dessa människor är inte uppväxta i en hård värld. Utan de har haft det helt ok. Hoppas de kommer tillade rätta med att successivt återupprusta nationen. Må Gud ge dem styrka.
Har tagit mycket kort jag gör om. Tycker om när det blir lite mystik över dem
ja när jag får smak för något är det svårt att sluta

:) en till going:)

Haaa mina här hemma ville åka till sjön och bada :) jag kände som om en lastbil har kört över mig !!! Då kom moln åska och blixt!! Finns ju högre makter som lät mig få vara hemma och pyssla lite :) man hinner inte riktig med och städa så mycket som det behövs? ?? Förstår inte detta. Ja ja lite skit får vi tåla! !